Fesleğenli linguini, sezar soslu iceberg marul, istiridye mantarı, limonlu sarımsak sosu
Donini Merlot (İtalya)
Karamelize piliç dilimleri, buğday risotto, portakal suyu çektirmesi, vişne taneli sos, baby havuç ve sarıkız mantarı eşliğinde
Casal Mendes Rose (Portekiz)
Kremalı köz patlıcan dolgulu panelenmiş piliç, krem Cheddar sos, domates soslu linguini ve istiridye mantarı
Turasan Seneler Öküzgözü
Sotelenmiş piliç dilimleri, tatlı renkli biberler, sebzeli noodle, soya sos, oyster sos
Martini Asti
Taze kuşkonmaz, morel mantarı, yasemin çaylı krem sos
Donini Chardonnay (İtalya)
Fırınlamış Meksika biberi, suda mozzarella, domates soslu linguini ve parmesan dilimleri
Two Oceans Pinot Noir (Güney Afrika)
Patlıcan sufle üzeri taze baharatlarla sotelenmiş bıldırcın taneleri, akçaağaç şuruplu kızılcık sos eşliğinde
Sevilen İsabey Sauvignon Blanc
Karamelize ördek dilimleri, taze baharatlar, fırında sebzeler, kırmızı portakallı vişne taneli sos eşliğinde
Vinkara Kalecik Karası
Meksika usulü özel sos, ev yapımı özel karışımlı köfte, linguini makarna, parmesan yaprakları ve fesleğen yağı
Sevilen Turkuaz (Yarı tatlı)
Soğan suyunda marine edilmiş kuzu bonfile, sebzeli kuskus, kızarmış sarımsak ve kestane tane mantarı
Pamukkale Kalecik Karası
Tarhun otu ile marine edilmiş dana antrikot, taze baharatlarla harmanlanmış fırın sebzeler ve jüs sos
Sevilen 900 Petit Verdo
Portakal kabukları taze biberiye aroması, bonfile yaprakları morel mantarı ve jüs sos
Chateau Michelet (Fransa)
Beyaz şarap ile glaze edilmiş buğday risotto, 6 saat fırınlanmış dana kaburga, trüf aromalı balzamik sos eşliğinde
Chateau Kalpak 2012
Taze baharatlarla lezzetlendirilmiş fırın sebzeler, patlıcan sufle, kuşkonmaz ve sarıkız mantarı
Cecchi Chianti (İtalya)
Parmesan kıtırı ile panelenmiş dana bonfile, roka, parmesan ve kuru domates
Chateau Seguin Sauvignon Blanc (Fransa)
Izgara ananas dilimleri, taze baharatlarla marine edilmiş patates graten, (istenilen soslarla-Cafe de Paris, Madagaskar, Şitaki mantar sos)
Alamos Malbec (Arjantin)
Tatlı-acı sos içerisinde lezzetlendirilmiş, dana yaprakları, sebzeli noodle
Vinkara Tatlıca (Yarı tatlı)
Patlıcan söğürme yatağında kuzu pirzolaların valsi, taze kuşkonmaz, sarıkız mantarı, jüs sos
Babich Pinot Noir (Yeni Zelanda)
Aromatik taze sebzelerle buğulanmış somon, enfes lavanta aroması eşliğinde
Minuty Rose (Fransa)
Çıtır baklava yufkasında levrek, ızgara taze kuşkonmaz, dereotu ve hardal sos
Lamberti Pinot Grigio (İtalya)
Parmesan kırıntıları ile mühürlenmiş fırın sebzeler, karnabahar kreması, şampanya sos
Clarendelle Beyaz (Fransa)