ANA YEMEKLER

  • LİMON MARİNELİ TAZE BAHARATLI PİLİÇ

    Fesleğenli linguini, sezar soslu iceberg marul, istiridye mantarı, limonlu sarımsak sosu

    Donini Merlot (İtalya)

  • KIRMIZI PORTAKALLI VİŞNELİ PİLİÇ DİLİMLERİ

    Karamelize piliç dilimleri, buğday risotto, portakal suyu çektirmesi, vişne taneli sos, baby havuç ve sarıkız mantarı eşliğinde

    Casal Mendes Rose (Portekiz)

  • KÖZ PATLICAN DOLGULU PİLİÇ ROLL

    Kremalı köz patlıcan dolgulu panelenmiş piliç, krem Cheddar sos, domates soslu linguini ve istiridye mantarı

    Turasan Seneler Öküzgözü

  • MANGOLIA USULÜ PİLİÇ

    Sotelenmiş piliç dilimleri, tatlı renkli biberler, sebzeli noodle, soya sos, oyster sos

    Martini Asti

  • YASEMİN ÇAYLI PARMESAN KITIRLI PİLİÇ VIDE

    Taze kuşkonmaz, morel mantarı, yasemin çaylı krem sos

    Donini Chardonnay (İtalya)

  • PİLİÇ DI PANNA

    Fırınlamış Meksika biberi, suda mozzarella, domates soslu linguini ve parmesan dilimleri

    Two Oceans Pinot Noir (Güney Afrika)

  • BILDIRCIN CONFIT

    Patlıcan sufle üzeri taze baharatlarla sotelenmiş bıldırcın taneleri, akçaağaç şuruplu kızılcık sos eşliğinde

    Sevilen İsabey Sauvignon Blanc

  • REZENELİ ELMALI ÖRDEK FİLETO

    Karamelize ördek dilimleri, taze baharatlar, fırında sebzeler, kırmızı portakallı vişne taneli sos eşliğinde

    Vinkara Kalecik Karası

  • MEXICAN SOSLU KÖFTE

    Meksika usulü özel sos, ev yapımı özel karışımlı köfte, linguini makarna, parmesan yaprakları ve fesleğen yağı

    Sevilen Turkuaz (Yarı tatlı)

  • KUZU KUŞGÖMÜ

    Soğan suyunda marine edilmiş kuzu bonfile, sebzeli kuskus, kızarmış sarımsak ve kestane tane mantarı

    Pamukkale Kalecik Karası

  • TARHUNLU DANA ANTRİKOT IZGARA

    Tarhun otu ile marine edilmiş dana antrikot, taze baharatlarla harmanlanmış fırın sebzeler ve jüs sos

    Sevilen 900 Petit Verdo

  • PORTAKAL AROMALI MOREL MANTARLI BONFİLE RULO

    Portakal kabukları taze biberiye aroması, bonfile yaprakları morel mantarı ve jüs sos

    Chateau Michelet (Fransa)

  • HOUSE SPECIAL DANA KABURGA

    Beyaz şarap ile glaze edilmiş buğday risotto, 6 saat fırınlanmış dana kaburga, trüf aromalı balzamik sos eşliğinde

    Chateau Kalpak 2012

  • PORTER HOUSE

    Taze baharatlarla lezzetlendirilmiş fırın sebzeler, patlıcan sufle, kuşkonmaz ve sarıkız mantarı

    Cecchi Chianti (İtalya)

  • WIENER SCHNITZEL

    Parmesan kıtırı ile panelenmiş dana bonfile, roka, parmesan ve kuru domates

    Chateau Seguin Sauvignon Blanc (Fransa)

  • NATUREL BONFİLE

    Izgara ananas dilimleri, taze baharatlarla marine edilmiş patates graten, (istenilen soslarla-Cafe de Paris, Madagaskar, Şitaki mantar sos)

    Alamos Malbec (Arjantin)

  • ASYA USULÜ DANA YAPRAK DİLİMLERİ

    Tatlı-acı sos içerisinde lezzetlendirilmiş, dana yaprakları, sebzeli noodle

    Vinkara Tatlıca (Yarı tatlı)

  • KUZU KAFES PİRZOLA

    Patlıcan söğürme yatağında kuzu pirzolaların valsi, taze kuşkonmaz, sarıkız mantarı, jüs sos

    Babich Pinot Noir (Yeni Zelanda)

  • LAVANTA KÖPÜĞÜNDE SOMON BUĞULAMA

    Aromatik taze sebzelerle buğulanmış somon, enfes lavanta aroması eşliğinde

    Minuty Rose (Fransa)

  • BAKLAVA HAMURUNA SARILI LEVREK

    Çıtır baklava yufkasında levrek, ızgara taze kuşkonmaz, dereotu ve hardal sos

    Lamberti Pinot Grigio (İtalya)

  • GRANYÖZ FİLETO

    Parmesan kırıntıları ile mühürlenmiş fırın sebzeler, karnabahar kreması, şampanya sos

    Clarendelle Beyaz (Fransa)